Categorieën
Geen categorie

Muziekfestival Loosduinen

Er werd “vuurwerk” van ons verwacht en daar hebben we ook voor gezorgd. Met een volle brassband bezetting en een zeer afwisselend programma nam Randstad Brass Adventure onder leiding van Patricia Geertse op 21 september 2019 deel aan het Muziekfestival van de Haagse Federatie van Muziekgezelschappen. Op deze zonnige dag lieten we diverse genres muziek horen: mars, koraal, filmmuziek, swing, etc. Ad, ons lid met de meeste verjaardagen achter zijn naam, speelde op bugel solo in Under the boardwalk, de trombonesectie swingde de pan uit met I will follow him. Christine zorgde ervoor dat het geheel professioneel werd aangekondigd. Kortom, we kunnen terugkijken op een zeer geslaagd optreden.
Nu keihard aan de slag voor onze deelname aan het concertconcours op 23 november a.s. in Veldhoven.

[metaslider id=1058 cssclass=""]
]]>